ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενημερωμένοι με τα πιο σύγχρονα

Κατασκευάζετε το καινούργιο σας σπίτι ; Γιατί να μην γίνει έξυπνο ?

Το γραφείο μας, μέσα από την πολυετή εμπειρία του και την έρευνα του για την αυτοματοποίηση και λειτουργία των έξυπνων σπιτιών μπορεί να σας προτείνει ιδέες και λύσεις ώστε να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο και εποπτεία στην κατοικία σας.

Ιδιαίτερα μας αρέσει να σχεδιάζουμε λύσεις για την διευκόλυνση ανθρώπων με ειδικές ανάγκες βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους μέσα στον χώρο τους.

Αν νομίζετε ότι είναι μακριά ακόμα ο καιρός που θα ξυπνάμε το πρωί και μαζί μας θα ξυπνάει και το σπίτι μας, κάνετε λάθος.

Τα έξυπνα σπίτια μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες όπως να ρυθμίσουν αυτόματα την εσωτερική θερμοκρασία τους, (με ηλεκτρονικούς διακόπτες), να ανεβάσουν μόνα τους τις τέντες (πχ για να μην καταστραφούν από τον αέρα) να προσομοιώσουν κίνηση ανοιγοκλείνοντας τα φώτα και τα ρολά (αποθαρρύνοντας τους διαρρήκτες κατά την απουσία μας), ή απλά να ενημερώσουν τον ιδιοκτήτη για την κατάσταση της κατοικίας μέσω internet (θερμοκρασία, ηλιοφάνεια, βροχή, αέρας, αποθέματα νερού, πετρελαίου, κατάσταση ρολών, τεντών, εξόδων, κάμερες, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε).

Η αυτοματοποίηση πραγματοποιείται τοπικά, επί παραδείγματι με SMS (μήνυμα από κινητό), στις ακόλουθες ενέργειες που αφορούν: :

  • τον φωτισμό,
  • την θέρμανση,
  • τον κλιματισμό,
  • ηλεκτρικές συσκευές,
  • τα ηλεκτρικά ρολά,
  • το πότισμα του κήπου και οτιδήποτε άλλο θέλετε να αυτοματοποιήσετε

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ – AΜΕΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ

Σχετικά έργα

Μας αρέσει να χαμογελάμε, εσάς?

ΡΕΣΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ